Make your own free website on Tripod.com

Assalamualaikum wr. wb... Selamat Datang ...Terima kasih kerana sudi berkunjung... Datanglah lagi ye...

Assalamumualaikum wr wb..

Minta maaf lah weh.. buat masa ni rumah hamba ni tak siap-siap lagi lah... projek sakit, kontraktor lari balik negeri...keh keh keh... sorry gurau je..

Lepas ni web ini akan berpindah ke http://www.hjshukri.com.Nanti lah... sampai masa ambe royak lah nanti. Rumah siap dah... tapi CF tak dapat lagi. kena tunggu dulu lah...

Buat sementara tu, ada faedah juga kalau kita klik kat bawah ni:

1. Sabun untuk samak najis mugallazah

2. Peluang meningkat ekonomi kita dan umat Islam

3. Pakej Umrah dan Haji dengan Tabung Haji Travel & Services 

4. Penyelesaian masalah harta pusaka dari segi hukum & undang-undang.

5. Persatuan Bekas Pelajar KUSZA.

* Jika ada persoalan, hubungi saya 019 2602670 atau hjshukri@yahoo.com

Hj Mohd Shukri....
Member of Kelab Downline Islam Malaysia (KDIM)
ID Code - 807

Sila klik untuk lawat ke sana